Η συνάντηση γνωριμίας με τους διοργανωτές του San Francisco Greek Film Festival έγινε πια θεσμός!

Categories: Press

Φωτογραφικό υλικό από το ραντεβού που έδωσαν όλοι οι υποστηρικτές και νέοι γνώριμοι του San Francisco Greek Film Festival τη Δευτέρα το βράδυ στην ταράτσα του Belleville!

Έχοντας σχεδόν 4 μήνες μπροστά μας για την διεξαγωγή του 14ου Φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου, που διοργανώνεται υπό την χορηγία του Modern Greek Studies Foundation και χάρη στο μεράκι της ελληνικής κοινότητας του San Francisco, δεν χάσαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε για άλλη μια χρονιά την διοργανωτική ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό.

Το φετινό σημείο συνάντησης ήταν η πανέμορφη ταράτσα του Belleville, στον Κεραμεικό, όπου με θέα την Ακρόπολη σκηνοθέτες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και κάθε άλλης ιδιότητας υποστηρικτές του ελληνικού σινεμά βρέθηκαν σε μια εκδήλωση-φόρο τιμής στην εργασία του Κλέωνα Σκούρτη, της Κατερίνας Μαυρουδή και της Κυβέλης Short, που βρίσκονται πίσω από την διοίκηση και οργάνωση του φεστιβάλ.

Όπως το ίδιο το San Francisco Greek Film Festival, έτσι και η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση συντελεστών και υποστηρικτών έγινε πια θεσμός. Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση μέσα απ’ όσα αποθανάτισε με τον φακό της η αρθρογράφος μας Άρτεμις Κουλουρά!

Link to original article with photos.